Sailing_hollander

Hollænderseilasen i 2017 starter lørdag 26.august. Vi ønsker gamle og nye seilere velkommen til Norges nest største seilas, som i år byr på noen spennende nyheter.

Vi ønsker velkommen til en herlig høstseilas fra Son.

Følg med på denne siden, og holde deg oppdatert på siste nytt om Hollænderseilasen.

PÅMELDING

I Son har vi reservert en dal av havnen hvor havneleie er inkludert i startavgiften fra fredag til søndag. Klikk les mer for oversikt over hvor du kan ligge.

KNS er Norges største seilforening og en aktiv regattaarrangør. KNS er tilsluttet Norges Seilforbund (NSF). Blant ca. 4000 medlemmer finner du en stor juniorgruppe, mange ivrige jenteseilere, hundrevis av tur- og havkappseilere og flere av Norges beste regattaseilere. I KNS finner du både fellesskap og særinteresser, alt avhengig av hva du er ute etter.
KNS har en fast ansatt ledelse og stab som dekker foreningens virksomhet og daglige drift.
Kongelig Norsk Seilforening,Huk Aveny 1,0287 Oslo
Telefon: 23 27 56 00,E-post:info@kns.no