Sailing_hollander

Hollænderseilasen i 2016 starter lørdag 27.august. Vi ønsker gamle og nye seilere velkommen til Norges nest største seilas.

Vi ønsker velkommen til en herlig høstseilas fra Son.

Vi gleder oss og håper å se deg til start.

PÅMELDING

I Son har vi reservert en dal av havnen hvor havneleie er inkludert i startavgiften fra fredag til søndag. Klikk les mer for oversikt over hvor du kan ligge.

Etter samtaler med Kystverket og Horten VTS har vi fått endret banene slik at vi unngår å bli tvunget over til Mølen etter start. Dette gjør at det kreves av dere seilere å vise ekstremt hensyn til nyttetrafikken. Vi minner da spesielt om Bastøyfergen som på det meste krysser banen flere i timen. De skal ikke behøve bry seg om seilbåter i leden sin. Vik unna og følg med.

KNS er Norges største seilforening og en aktiv regattaarrangør. KNS er tilsluttet Norges Seilforbund (NSF). Blant ca. 4000 medlemmer finner du en stor juniorgruppe, mange ivrige jenteseilere, hundrevis av tur- og havkappseilere og flere av Norges beste regattaseilere. I KNS finner du både fellesskap og særinteresser, alt avhengig av hva du er ute etter.
KNS har en fast ansatt ledelse og stab som dekker foreningens virksomhet og daglige drift.
Kongelig Norsk Seilforening,Huk Aveny 1,0287 Oslo
Telefon: 23 27 56 00,E-post:info@kns.no