Som medlem i KNS har du en rekke fordeler og tilbud, fra hvitevarer og klær til ferieturer og spesialpriser på båtutstyr.

Som KNS-medlem får du ekstra gunstig pris på alle Volvo-modeller. Kontakt Bilia Fornebu for KNS medlemstilbud.

KNS har firmaavtale hos Thon Hotels som gir bedre priser på overnatting, kurs, møter og konferanser.

KNS har sammen med en rekke andre seilforeninger i de nordiske landene har valgt å bli med i BoatFleX.

Turkish Airlines; en av KNS sine flotte sponsorer ønsker å tilby alle KNS medlemmer gode rabatter.

Som KNS medlem får du Seilas  i posten 7-8 ganger i året. Dette har en verdi 855 kroner i forhold til kjøp i løssalg.

I morgen 14. april blir presentasjon av Volvo V90 og prøveseiling av J/70.

6.april får KNS-medlemmer 25 rabatt på Grundig hvitevarer hos Expert på Slependen.

6.april får KNS-medlemmer kraftig  rabatt på vårpussmidler, Baltic vest og gratis vestsjekk.

Nå kan du nyte fantastiske middager fire dager i uken,  og samtidig støtte din forening.

Side 1 av 2