Seilsportsenteret har fått ny leder og nye medlemmer etter møtet mandag.

Supertirsdag bød på friske forhold, god mat og overraskelser. Kveldens «overallvinner» ble Jan Senko.

I morgen er det duket for årets Supertirsdag på Seilsportsenteret.Velkommen!

Seilsportsentret brukes hvert år av 500 barn og unge og er base for alle jolle- og brett seilere i KNS uansett nivå – fra nybegynner til de som skal til OL. Senteret er nytt og ble offisielt åpnet april 2015.

Værgudene sto for hovedregien da rundt 140 seilere og deres foresatte fikk oppleve en av høstens flotteste kvelder på fjorden.

Første del av huset på det nye seilsportsenteret til KNS er nå ferdig og vi har fått brukstillatelse. Vi har allerede begynt å bruke huset og alle som en strotrives. Vi gleder oss til offisell åpning og flaggheis på Senteret 21.april.

Vi har i sommer kunnet ta det nye seilsenteret vårt i bruk. Foreløpig er det kun bryggene som er på plass, men vi har satt opp store telt som fungerer fint som provisoriske lager og garderober denne sesongen. KNS har arrangert sommermoro med over hundre barn der hver dag i hele sommer. Dette har fungert fint og både barn og trenere er storfornøyde med de nye bryggene, men ser frem til at hele anlegget står ferdig neste sesong.

Bunnen er nådd. Nå går det kun en vei, oppover.

Grunnarbeidene på den nye seilsportsenteret til KNS er godt i gang. Kjelleren er gravd ut og arbeidet med å støpe grunnmuren er i gang. Det er med spenning vi følger utviklingen, og det er store forandringer fra dag til dag.

KNS SeilsenterAv Tor Møinichen, formann og Jan-Erik Næss, Generalsekretær

”KNS har i flere år arbeidet med å få bygget et nytt seilsenter til erstatning for det eksisterende anlegget, Ulabrand,  på Bygdøys vest side. Nå ser det endelig ut til at vi nærmer oss en realisering av planene. Reguleringsplanen tar høyde for at vi kan gjøre vesentlige oppgraderinger av dagens anlegg for å møte fremtidens behov.  Ambisjonene er at vi skal erstatte dagens brygger med ca 4 mål med nytt bryggeanlegg samt at vi skal bygge et nytt klubbhus med vesentlig oppgradering av garderobefasiliteter og kurslokaler.

Gjennomføring av prosjektet krever at vi som forening klarer å skaffe til veie nødvendig finansiering. Vi tror at eksterne bidrag til prosjektet vil være avhengig av at vi kan vise til at medlemmene er engasjerte og tar sin del av kostnaden. Vi håper derfor alle klubbens medlemmer vil engasjere seg i finansieringen og vise at vi sammen har ambisjoner om å legge til rette for utvikle Norges beste seilere, også i fremtiden.