Sikkerhetskurs arrangeres av KNS turseilere og langturgruppe.

KNS Tur- og havseilergruppe inviterer til Weekend Cup, en ny lavterskel regattaserie.

Klar for nye havnetips til sommerturen? Mandag 3. april holder Havneboka-forfatter Magne Klann foredrag hos KNS.

Mandag 6.februar forteller Knut Erik Steen om seiling rundt Svalbard.

Både regattaseilere og turseilere trenger sjekk og vedlikehold av seilene  før ny sesong.

KNS Turseilergruppe inviterer til World Cruising Club og KNS` ARC Langturcamp 21.-23. april 2017.

Side 1 av 10

KNS er Norges største seilforening og en aktiv regattaarrangør. KNS er tilsluttet Norges Seilforbund (NSF). Blant ca. 4000 medlemmer finner du en stor juniorgruppe, mange ivrige jenteseilere, hundrevis av tur- og havkappseilere og flere av Norges beste regattaseilere. I KNS finner du både fellesskap og særinteresser, alt avhengig av hva du er ute etter.
KNS har en fast ansatt ledelse og stab som dekker foreningens virksomhet og daglige drift.
Kongelig Norsk Seilforening,Huk Aveny 1,0287 Oslo
Telefon: 23 27 56 00,E-post:info@kns.no