onsdag, 26 februar 2014 00:00

Treningsgruppe for 29er seilerne

29er skiff

KNS ønsker velkommen til 29er trening på KNS seilsportsenter, samlinger og regatta sesongen 2016.

KNS har en aktiv 29er gruppe med ungdommer fra 13-19 år - som ønsker nye seilere velkommen!

29’eren er den mest populære tomannsjollen for ungdomseilere i Skandinavia og er etablert som internasjonal klasse i mange land verden over. Dette er en skiff båt som oppnår høy fart, selv i moderat vind og seiles med genaker og ett mannskap i trapes.

For enmannsjolle seilere(Optimist, Zoom, Europa jolle og Laser) eller brett som ønsker å seile og konkurrerer i en raskere båt med høy fart og spenning er overgang til 29er er godt valg.

For tomannsjolle seilere som har seilt RS Feva, er dette neste steg opp og en naturlig overgang for videre satsing med mer fart, nye utfordringer og god konkurranse.

29eren er en rekrutterings båt til OL klassene 49er /49erFX( kvinner) og Nacra 17 for de som ønsker å satse videre på et høyre nivå senere.

29er seiling er spennende. Vil du prøve?
Ta kontakt med klassekaptein, Marie Hylen Klippenberg, email : marie@klippenberg.com , så organiserer vi prøve seiling for deg.

Fast trening på seilsenteret starter kl 18:00 Seilere skal være ferdig kledd og båter rigget, klare til og gå på vannet.

Treningstider for ordinær treninger på KNS seilsenter 2016 er:
Mandager 17.30 - 20.00
Tirsdager 17.30 - 20.00 (tirsdagsregatta uten trener)
Torsdager 17.30 - 20.00
Oppmøte til trening kl 17.30 Seilerne skal være ferdig skiftet med rigget båt, klare til å gå på vannet kl 18.00
Husk å ta med treningstøy og joggesko.
Det er lurt å navne alt personlig utstyr.

For oppdatert informasjon angående trening, regattaer og samlinger- følg med på Facebookgruppene KNS 29er og 29er Norge
Treningsavgift 5750,-
Leie av båtplass pr seiler (forutsetter 2 seilere) 500,-

PÅMELDING