Frivillig i KNS

KNS har et stort program og er helt avhengig av våre mange fantastiske og entusiastiske frivillige. Vi trenger også deg med på laget!

Som frivillig i KNS blir du del av et stort nettverk, dine sosiale og faglige ferdigheter utvikles og arbeidet legger til rette for mulige karriereveier knyttet til foreningens ulike virker.
Vi vil aktivt bidra til at du når egne mål gjennom kompetansebygging og kursing. Som frivillig i KNS er du foreningens og våre sponsorers fremste ambassadør og vil motta masse gode tilbud både fra foreningen og fra alle våre sponsorer.

frivilligMULIGHETER
Følgende aktivitetsområder drives av frivillige:

• Regattakomiteen (arrangerer alle regattaer)

• KNS Seilsportsenter Ulabrand (juniorer og seilskole)

• TUR og HAV (mandagsmøter og felles turseilaser)

• HAVN (kontakt med havnebrukerene og utvikling av havnen)

Meld deg som frivillig

Vi gleder oss til å få deg med på laget!

Ta gjerne direkte kontakt for mer informasjon  om komiteens arbeid og øvrige medlemmer:
Karl Kjørstad. karl@kns.no

Jeg ønsker å være frivillig i KNS

Jeg ønsker meg helst frivillig arbeid innen:

Fornavn(*)
Please let us know your name.

Etternavn(*)
Please let us know your name.

Din E-post(*)
Please let us know your email address.

Mobil tlf nummer(*)
Skriv inn et gyldig nummer

Bevis at du ikke er en robot