RS Feva seiling

Fevagruppen i KNS har tilbud til de som ønsker å lære å seile, nybegynnertrening Videregående trening og regattatrening. Det er ikke krav til egen båt.
AKS

Nybegynner -dagtid i AKS tiden

KNS tilbyr seiling som aktivitet etter skoletid. 6 ukers kurs med seiling en dag i uken. KNS har organisert henteordning med taxi fra Osloskoler slik at barna blir kjørt til seiltrening. Det er ingen krav til eget utstyr.
NB trening

Nybegynner - trening kveldstid

Treningen på kveldstid er to til tre ganger i uken. Trening Mandager og Onsdager fra 18:00-20:00. Det er ingen krav til egen båt men det er en fordel å ha egen våtdrakt.
Regatta

Viderekommende-regattagruppe

Treningen på kveldstid er to til tre ganger i uken.Trening tirsdag og torsdager fra 18:00-20:00. Det er ingen krav til egen båt, men seilerne må ha egen våtdrakt.