Brett Norgescup

Bic NC

Bic Techno NC gruppen

Norgescupgruppen består av våre mest erfarne juniorseilere som deltar aktivt på regattabanen i ungdomsklassen Bic Techno 293 og som trener mange timer på brettet. Gruppen er for regattaseilere mellom 12 og 19 år. Gruppen har mange samlingsdøgn året rundt og satser på regatta nasjonalt og deltar også på utvalgte internasjonale regattaer. Gruppen har trening tre dager i uken inkl. tirsdagsregatta.
RSX

RS:X Gruppen

RS:X er brettklassen mange KNS brettseilere fortsetter med når man blir for gammel, eller vokser ut av Bic Techno293 klassen. En naturlig overgang til RS:X klassen er derfor det året seileren fyller 17-18 år. Seilerne vi har i dagens gruppe, har selv opparbeidet seg et flott miljø som har medført at flere av seilerne vil satse på seiling inn i senior klassen. Med godt samarbeid mellom KNS, seilerne og trener Lukasz, ser fremtiden lys ut i gruppen.

Foreldreseiling

Velkommen som voksen brettseiler i KNS!
Vi gleder oss til å ha deg med på vår morsomme trening og i løpet av sesongen se deg bli en skikkelig brettseiler, som mestrer de fleste forhold.
Jeg vil seile brett!
HH_block_red_white_HellyHa.jpg
Haugen-Gruppen_4f.png
TurkishAirlines.jpg
VCC_144x144.png
Grundig
Pantaenius
Matcomfort
Vi støtter Vindskift sitt arbeid
Watskilogo.jpg
logo-seilas.png

Hvor holder vi til?

Kongelig Norsk Seilforening

KNS er Norges største seilforening og en aktiv regattaarrangør. KNS er tilsluttet Norges Seilforbund (NSF).
Blant ca. 4000 medlemmer finner du en stor juniorgruppe, mange ivrige jenteseilere, hundrevis av tur- og havkappseilere og flere av Norges beste regattaseilere. I KNS finner du både fellesskap og særinteresser, alt avhengig av hva du er ute etter.

KNS har en fast ansatt ledelse og stab som dekker foreningens virkeområder og daglige drift.

 Kongelig Norsk Seilforening, Huk Aveny 1, 0287 Oslo

Telefon: 23 27 56 00, E-post: info@kns.no