Brett Viderekommende

Informasjon & Påmelding

Velkommen som viderekommende brettseiler i KNS! Vi gleder oss til å ha deg med på vår morsomme trening og i løpet av sesongen se deg bli en enda bedre brettseiler, i fullt plan utover fjorden. VK-gruppene er åpne for alle mellom 11 og 17 år, som har seilt minimum én sesong.

Foreldreseiling

Velkommen som voksen brettseiler i KNS!
Vi gleder oss til å ha deg med på vår morsomme trening og i løpet av sesongen se deg bli en skikkelig brettseiler, som mestrer de fleste forhold.
Jeg vil seile brett!