En uke til Grundig Hankø Race Week

NORDISK: Disse skal deles ut i Drake ogJ/70-klassen. NORDISK: Disse skal deles ut i Drake ogJ/70-klassen. Linn Krogh Hansen

Meld deg på i Melges, Express, IOD, 11:Metre,  eller NoM  i J/70 eller Drake.

Om kort tid fyrer vi igjen løs med Grundig Hankø Race Week. Har du glemt å melde deg på, husk å gjøre det nå. Hankø har vært seilernes regattaarena siden 1882, og er fortsatt sommerens høydepunkt for en del av klassene. Last ned eller les invitasjonen her.

Det konkurreres i Melges 24, Express, IOD, 11:Metre, samt nordsik mesterskap for j/70 og Drake.

Nordisk mesterskap for J/70, med deltagerlisten og påmelding.

Nordisk mesterskap for Drake med deltagerlisten og påmelding.

Read 635 times Last modified on torsdag, 22 juni 2017 22:13