Program og startlister til Færderseilasen

Program, startlister og annen informasjon er nå tilgjengelig.

Program for Færderseilasen, seilingsbestemmelser og statrlister med tidsounkt , klasseflagg etc , er  tilgjengelig i PDF-versjon på Manage2sail.

Hvis du leter deg frem manuelt, gå inn på Manage2Sail, velg norsk flagg øverst, så  Arrangement, og Færderseilasen. Deretter velger du "påmeldte" i menyern, så velger du din klasse i rullegardinen, og deretter oppslagstavle i menyen.  Under "Oppslagstavle" finner du de forskjellige PDF-ene.

Det er fortsatt mulig å melde seg på årets seilas!. Vil du melde deg på, klikk på den gule ruten t.h  "Meld deg på dette stevnet", etter å ha registert deg med profil på Manage2Sail.com, hvis du ikke allerede har en profil.

Til dere som er påmeldt, husk å betale kontingenten før start.

NB: Foreløpig STARTLISTE kan også lastes ned Ii PDF-format  nederst på denne siden.

Read 3559 times Last modified on tirsdag, 06 juni 2017 22:15