Klart for Grundig Sailing Cup

Lørdag braker det løs med FærderSailing Week på Aker Brygge, der 21 lag er klare for det første GSC-stevnet.

Om tre dager starter årets største seileuke i hovedstaden, Færder Sailing Week. Hele uken vil det være aktiviteter på vannet, i tillegg til liv og røre på bryggekanten. Grundig Sailing Cup starter med treningsdag fredag, før selve regattaen starter lørdag. Cupen går over to dager, med premieutdeling og aftersail søndag kveld.

Blant aktivitetene senere i  uken er SUP-cup, Mini-Færder, 29er-regatta og sponsorcup, før Færderseilasen går av stabelen fredag 9.juni.

Read 365 times Last modified on onsdag, 31 mai 2017 10:31